Over ons

Meer weten over ons bedrijf en de mensen
hierachter? Dan ben u hier op het juiste adres!

Over ons

De eigenaar van Skyler Satelite heet Ravi. Hij heeft een afgeronde opleiding MTS elektrotechniek. Na zijn komst naar Spanje bijna zes jaar geleden, specialiseerde hij zich al snel in satellietsystemen. Technisch als hij is, voelt hij zich als een vis in het water in deze branche en er is vrijwel geen enkel technisch probleem dat hij niet kan oplossen.

Collega Andy, met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van televisie en computers, is een ware vakfanaat. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes en ontwikkelingen en is voortdurend bezig zichzelf bij te scholen. Uw televisie, decoder of computer defect .. dan moet u beslist bij Andy zijn.

Kortom, een gouden team. Dat is wel gebleken want na bijna twee jaar is Skyler Satelite uitgegroeid tot dé satelliet specialist van de Costa Blanca en een begrip in deze regio.

Bij Skyler Satelite kunt u ook terecht voor reparaties aan uw televisie, decoder of computer. Tevens is dit het adres voor periodiek onderhoud aan uw satellietinstallatie of andere apparatuur. Daarnaast beschikt Skyler Satelite over een groot assortiment computeronderdelen en elektronica voor uw televisie of satellietinstallatie.

Bovendien is er een servicehelpdesk voor computer problemen.